Військовослужбовців елітного підрозділу спеціального призначення жандармерії Франції GIGN направили в столицю Малі Бамако. Там сьогодні ісламісти в готелі захопили заручників.

Про це повідомляє французьке видання AFP.

Загалом, Франція відправить 40 спецпризначенців.

Окрім цього, в офіційному акаунті Національної жандармерії Франції зазначили, що в Бамако також відправлять ще один загін правоохоронців. Десять співробітників Інституту кримінальних розслідувань допомагатимуть малійським коллегам.

Нагадаємо, сьогодні вранці група озброєних бойовиків увірвалася в готель в столиці Малі Бамако. В полоні терористів, за попередніми даними, перебувало 170 заручників. Серед них 12 працівників компанії Air France.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Читайте також: Захоплення готелю в Малі: 80 заручників врятувались, троє загинули

На даний момент в районі проходить спецоперація. В ній задіяні місцеві поліцейські та військовослужбовці.

Раніше повідомлялося, що троє заручників загинули, а 15 вдалося вивести з готелю в результаті спецоперації зі звільнення. Деякі джерела повідомляють, що з полону бойовиків звільнили вже половину людей.