Прем'єр-міністр федеральної землі Баварія Горст Зеєгофер має намір зустрітися із російським президентом у наступному році. Він впевнений, що без Росії неможливий мир на Землі.

Про це повідомляє агентство DPA.

Відомо, що лідер Християнсько-соціального союзу набивається на зустріч із Путіним саме у Москві. Своє рішення він озвучив сьогодні на партійному з'їзді у Мюнхені.

"Правда складається у тому, що без та проти Росії неможливо вирішити усі світові конфлікти сьогодення", - так вважає Зеєгофер.

Також чиновник додав, що його зустріч не матиме негативних наслідків для подальших дружніх відносин зі Сполученими Штатами. Ініціатором зустрічі нібито був ще його попередник Едмунд Штойбер.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Читайте також: Росія відправила до Франції цуценя на заміну Дизелю

Нагадаємо, після терактів у Парижі деякі держави ЄС виступили із ініціативою об'єднати зусилля із РФ для повного знищення "Ісламської держави". Балтійські країни категорично проти такого рішення.