Росіяни вирішили висловити солідарність французам після теракту досить дивним чином. Вони надіслали тамтешнім правоохоронцям цуценя, яке має стати заміною загиблому Дизелю.

Про це повідомляє SkyNews.

Під час ліквідації ісламістів до однієї із будівель Парижу правоохоронці пустили свого вірного друга Дизеля. Бойовики застрелили 7-річного собаку, який за інформацією правоохоронців, врятував їм життя.

Голова МВС РФ Володимир Колокольцев надіслав французьким колегам маленького пса, який з'явився на світ у структурі російських органів безпеки. Його звуть Добриня.

"Від Міністерства внутрішніх справ РФ прошу свого французького колегу Бернара Казнева прийняти у знак солідарності цуценя поліцейської вівчарки, яке стане заміною загиблому Дизелю", - заявив чиновник.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зараз у соціальних мережах сумують за героїчно загиблим Дизелем хештегом #JeSuisDiesel.

Читайте також: Je Suis Diesel: світ згадує пса-поліцеського, що загинув у Парижі (фото)

Теракт, який стався у Парижі 13 листопада, став одним із найбільших за останні кілька десятків років у країні. "Ісламська держава" забрала життя 130 осіб.