Невідомі навмисно підпалили кабель системи управління рухом швидкісних поїздів Thalys і Eurostar у бельгійській провінції Ено неподалік від французького кордону.

Через диверсію рух поїздів з Брюсселя в Париж та Лондон призупинено, передає Європейська правда з посиланням на Le Figaro.

"Повністю припинено рух на ділянці Брюссель - Лілль. Ми спочатку припускали крадіжку кабелю, однак поліція встановила, що кабелі системи залізничних сигналів управління рухом поїздів були навмисне підпалені в чотирьох різних місцях поблизу населеного пункту Ат", - сказано у повідомленні.

Читайте також: Протести в Парижі закінчилися бійкою з поліцією (відео)

Як повідомляється, небезпеки для пасажирів не було, оскільки "рух поїздів зупиняється, як тільки відбувається збій системи сигналізації".

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Бельгійська поліція розслідує цей інцидент. Рух на залізниці планують відновити протягом найближчих кількох годин.