У компаніях Південної Кореї вирішили проводити профілактику самогубств, оскільки в країні цей показник один з найвищих у світі.

Так, в рамках одного з новомодних семінарів в південнокорейських корпораціях між робочими місцями співробітників ставлять труни. Людей просять написати прощальний лист своїм родичам і друзям, передає novosti-n.org.

Після цього співробітникам демонструють відеофільми про те, як борються за життя тяжкохворі і люди без рук і ніг. Показують, як вони підкорюють гірські вершини, малюють захоплюючі картини, тримаючи пензель в роті, і т.п.

Читайте також: Гонтарєва хоче відпочити в сміттєвому баку

В кінці фільму всі співробітники встають і лягають в труни з власними траурними зображеннями в руках, а найнятий актор в образі "ангела смерті" закриває їх кришками.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Так, корейці лежать всередині близько 15 хвилин. За цей час люди переживають сильний шок і потрясіння. Вважається, що після подібного катарсису їх не будуть відвідувати думки про суїцид.

У Китаї подібні семінари проводять, доповнюючи їх похоронної музикою, коли лягають в труну, і дитячим криком, коли встають з неї.