Різдвяні дива все ще трапляються. Про це свідчить випадок в Іспанії, де безробітній мігрант з Сенегалу виграв 400 тисяч євро у різдвяній лотереї. На купівлю квитока він витратив 20 євро.

Про це пише британська Guardian.

Він виявився одним з 1,6 тисяч щасливців, які поділили призовий фонд у 2 мільярди євро лотереї El Gordo.

Історія переможця варта сценарію для голлівудського кіно. Вісім років тому сенегальця Нгаме врятували іспанські прикордонники в районі Канарських островів. Його витягнули з переповненого човна, на якому він плив з Марокко в Іспанію.

З того часу він працював, збираючи цитрусові та яблука у садах провінції Альмерія за декілька євро на день. А нещодавно його взагалі звільнили і 35-річний Нгаме залишився без роботи. Дізнавшись про виграш, Нгаме зізнався журналістам, що й досі не може повірити у те, що трапилось. Він не може уявити, як виглядає така купа грошей, адже у нього з дружиною траплялись моменти, коли в сімейному бюджеті не було і п'ять євро.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

На відміну від більшості великих лотерей, де головний приз дістається лише декільком особам, іспанська різдвяна лотерея El Gordo розподіляє виграш серед тисяч переможців.

Читайте також: Скандал в Сербії: лотерейний номер показали швидше, ніж витягли (відео)

Її проводять щорічно з 1812 року. Навіть під час громадянської війни у 1936-39 роках лотерею проводили обидві воюючі сторони.

Нагадаємо, у минулому році в американському штаті Флорида сексуальний злочинець став мультимільйонером після того, як купив щасливий лотерейний квиток. Чоловік, який раніше сидів у в'язниці за секс з малолітнім школярем, вже перевів у готівку свій виграш.