Володимир Парасюк підтверджує, що брав участь у бійці в будівлі Апеляційного суду Закарпатської області в ході розгляду апеляцій про зміну запобіжного заходу учасникам бійки на Драгобраті. Про це він написав на своїй сторінці в Фейсбук.

Нардеп стверджує, що не ховається за депутатським мандатом і готовий скласти його, якщо в цьому буде необхідність.

"Я за цим статусом не ховаюся і, якщо потрібно скласти мандат, - я його складу. Ви вважаєте мене забіякою і хуліганом, але забіяка і хуліган написав 61 законопроект, з яких 7 вже стали законами України", - додав він.

Читайте також: Як Парасюк "остудив" прокурора (відео)

У той же час він упевнений, що подібні дії дозволили одержати певну перемогу.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Троє хлопців на волі. Хорват і Педро не в СІЗО, а в лікарні, де їм надають необхідну медичну допомогу. Ми знову змогли довести, що не буде так, як хтось собі вирішив. Ніхто не буде використовувати органи державної влади для того , щоб прибрати патріотів ", - пише Парасюк.

Про подробиці інциденту він не повідомляє, але запевняє, що вся брехня щодо фігурантів справи нібито вилізла назовні.

При цьому він також дякує правоохоронцям з МВС і Нацгвардії за те, що вони "не повелися на провокації і не дозволили, щоб нас знову зіштовхнули лобами".

"А тепер про прокурорів. Ви можете мене засуджувати, але я буду жорстко реагувати, коли принижують честь і гідність моїх побратимів. Я ніколи не буду мовчати на хамське ставлення і вирази:" А ви думали, що буде інакше? Будуть сидіти. "Я борюся так, як умію і може це часом дещо емоційно, але це щиро. Герої Майдану, добровольці, кіборги не повинні сидіти у в'язницях через зшиті білими нитками справи", - упевнений Парасюк.