Віце-спікер парламенту Оксана Сироїд відзначила такі якості Надії Савченко, яких можуть бояться українські політики. Народний депутат, на думку члена "Самопомочі" завжди говорить тільки правду і дуже різко, що може налякати народних обранців і вони можуть бояться її повернення в Україну. Савченко пройшла за списком від партії "Батьківщина" у Верховну Раду.

Сироїд уточнила, що Савченко не боїться говорити те, що думає навіть в стінах російського суду, що вже й казати про стіни Верховної Ради, передає 112-Україна. Сироїд впевнена, що Савченко є військовополоненими бо її викрали не сепаратисти, а Москва. У суді захист довів, що її викраденням керували напряму з Адміністрації російського президента.

"Але, ви знаєте, коли від страху кидати людину на голодну смерть, ну, можна, напевно, в ім'я великої політики робити і не такі речі, але за це все доведеться відповідати", - зазначила вона.

Сироїд сказала, що українські суди відпускають на волю високопоставлених чиновників невизнаних "ДНР" та "ЛНР" за клопотанням прокурора в ім'я виконання мирного плану президента щодо врегулювання ситуації на Донбасі. Вона обурена, чому українська сторона не обміняла їх на Савченко досі.

Читайте також: Вирок Савченко озвучать 21 березня: у неї лихоманка

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, що російські ЗМІ постійно нагадують, що Савченко в суді поводиться агресивно. Сьогодні після того, як суд заявив про винесення вироку з 21 по 22 березня, вона показала середній палець, чим висловила своє ставленням до подій.