Так чи інакше все дослідники космосу задалися питанням про причини візитів інопланетян на Землю.

Нещодавно деякі з них висунули кілька цікавих версій.

НЛО

Наприклад, деяким уфологам здається, що прибульці відвідували Землю у стародавні часи щоб краще розглянути планету Нібір.

Цей космічний об'єкт їх нібито дуже цікавить. Згідно з іншою версією, прибульці прилітають на нашу планету, щоб вивчити людей.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

НЛО

На думку дослідників, вони стежать за поведінкою жителів Землі і від цього залежить їх подальша поведінка.

Якщо їм сподобається культура, створена людством, то вони вийдуть на контакт. В іншому випадку інопланетяни знищать людей.

Крім того, уфологи помітили, що під час воєн кількість прибульців на Землі збільшується. На підставі цих даних дослідники роблять висновок, що інопланетяни вивчають психологію людства і технічний прогрес.

НЛО

У свою чергу, представники ЦРУ переконані, жителів інших світів перш за все цікавлять не люди, а природні ресурси Землі.

Фахівці розвідслужби США кажуть, що прибульці найчастіше з'являються в місцях скупчення корисних копалин.

До слова, міжнародна група астрономів спостерігала за процесом злиття двох нейтронних зірок, коли помітила дещо аномальне.

Через те, що загадкові об'єкти рухаються просто нереально швидко, визначити їх походження не представляється можливим.

Космічна аномалія

Як повідомляє EurekAlert, зіткнення і злиття двох зірок вчені зафіксували у 2017 році, а подію назвали GW170817. За деякий час спостерігачі помітили загадкове дещо, а ще трохи згодом зрозуміли, що це саме загадкове дещо рухається у декілька разів швидше за світло.

Космічна аномалія

Струмінь частинок, яку викидує під час злиття зірок, називається джет. На Землі радіоінтерферометр Very Long Baseline Array фіксує рух джета, швидкість якого перевищує швидкість світла у чотири рази. При цьому струмінь дуже вузький і він відхиляється тільки на 20 градусів від лінії, що з'єднує нейтронні зірки й Землю.

Дослідники в свою чергу запевняють, що у Всесвіті досі жодного разу не вдалося виявити об'єкт, який міг би рухатися зі швидкістю світла. Відкинувши варіант, що аномалія і є тим самим першим випадком, астрономи вважають її ілюзією.

Нагадаємо, астрономи за допомогою радіотелескопу National Science Foundation зафіксували небезпечний джет (тонкий струмінь гамма-випромінювання), що утворився після злиття двох нейтронних зірок. Подія, що отримала назву GW170817, відбулося в серпні минулого року.

Як повідомляв Znaj.ua, днями на східному узбережжі Антарктиди китайськими вченими було знайдено кілька сотень мумій пінгвінів, які були "поховані" під древніми снігами.

Також Znaj.ua писав про те, що у мережі з'явилося відео, на якому вчений розгледів 38 НЛО біля Місяця.