Українська співачка, яка зараз живе і будує кар'єру в Росії Анна Седокова опублікувала надихаючу промову голлівудської актриси Тараджі П. Хенсон, яка розповіла, з якими труднощами їй довелося зіткнутися на шляху до своєї мрії.

Мабуть, нещасна багатодітна мати, якій доводиться самій заробляти на всю сім'ю порівняла власне життя на корпоративах з непростими випробуваннями Хенсон. Це не вперше, коли Анна намагається якимось чином мотивувати своїх прихильниць і закликає не ставити на собі хрест після народження дітей.

На опублікованому відео Тараджі розповіла, що змушена була боротися, адже всі навколишні їй говорили, що вона божевільна і не зможе побудувати кар'єру в 26 років з нуля з дитиною на руках. Однак їй вже 46, вона відома і не збирається зупинятися на досягнутому.

З усіх боків майбутня актриса чула критику. Саме це, мабуть, знайшло відгук у вразливій душі Седокової, яка в підписі до ролика зазначила, що повністю згодна зі словами артистки і "якщо ти будеш дозволяти людям проектувати на тебе свої страхи, ти не виживеш".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Шанувальникам сподобалося настільки мотивуюче і надихаюче відео на початку робочого дня.

"Молодець! Тільки вперед до своєї мети! Ніхто крім тебе самої не знає, що тобі треба!" "Істина", "Аня, я чомусь плачу", "Вдихнула свіжого повітря", "вранці - те, що треба", "Дуже вірно! В точку!", - підтримують її фанати.

Нагадаємо, Сєдокова в піджаку на голе тіло зізналася, про що її нова пісня. Анна Сєдокова показала новий образ і запитала фанатів, що вони думають про пісню.

Як повідомляв "Знай. ua", Седокова пригрелась на плечі нового красеня. Анна Седокова зізналася, що її емоційність - це дар, а не недолік.

"Знай. ua" писав, що Сєдокова в латексі розповіла про гіршому приниженні за гроші. Співачка розповіла про те, чому ридала після концерту.