Хейлі Болдуін стала відомою не тільки завдяки своїм заручинам з Джастіном Бібером, але і досить успішній кар'єрі моделі. У листопаді 2017 вона отримала титул "найвпливовіша дівчина в світі стилю" на церемонії FN Achievement Awards 2017. Як знаменита красуня зберігає фігуру? Про це читайте в матеріалі Clutch.

Хейлі називає своїми серкетами стрункості досить очевидні речі: вона регулярно займається спортом і правильно харчується. Вона каже, що не обов'язково постійно себе обмежувати, досить намагатися вживати корисні продукти і пити багато води.

Щодо раціону моделі, тут вона намагається вживати якомога більше свіжих овочів і риби. Ось приклад її щоденного раціону:

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Сніданок — два яйця, вівсяні пластівці або смузі.

Обід — риба, овочі на грилі і легкі салати.

На вечерю Хейлі може дозволити собі пасту або курку. Якщо ж в її тарілку потрапляє щось заборонене у вигляді солодощів або фастфуду вона намагається відпрацювати все це в спортзалі.

Крім того, вона регулярно очищує організм, користуючись 10-денною програмою з детоксу, в рамках якої вживає різні протеїнові напої і дотримується строгої дієти. У звичайний час Хейлі намагається позбуватися від токсинів за допомогою води з лимоно і імбирного чаю.

Хейлі регулярно займається пілатесом, йогою, боксом та іншими тренуваннями різних напрямків, що допомагає їй завжди залишатися в шикарній формі. Головна її пристрасть, як зізнається Хейлі, це танці, яким вона присвятила дванадцять років свого життя. Зараз вони стали невід'ємною частиною її щоденних тренувань.

Нагадаємо, популярний співак Джастін Бібер і його дружина Хейлі Болдуін прийняли рішення не підписувати шлюбний контракт. Пара вирішила, що їм не потрібен документ, який захистить їх статки в разі розлучення.

Раніше Знай.ua повідомляв, 10 заповідей сексуального чарівності для жінок, які допоможуть тобі підкорити будь-якого чоловіка.

Також Знай.ua писав, що моделі з світовими іменами розкрили свої секрети стрункості.