Після закінчення телевізійного шоу "Холостяк" про Іллю Глинникове мало що чути

Він перестав відвідувати тусовки і виходити в світ. Навіть раніше добре заповнюється Instagram залишається без уваги 34-річного актора.


Сьогодні стало відомо, що зірка "Інтернів" розшукує поліція. З 1 вересня Іллю Глиннікова розшукують для того, щоб він заплатив за бензин. Як з'ясувалося, актор заїхав на одну із заправок на своєму «Інфініті» у нічний час і поїхав, не розплатившись. Про це повідомляють на тelegram-каналі Mash.


Нагадаємо, раніше було відомо про те, що Ілля розлучився зі своєю другою половинкою Катериною Нікуліної. Саме з цією дівчиною він познайомився на проекті п'ятого сезону «Холостяк». Як поділився сам актор, вони з коханою прийняли спільне рішення і залишилися друзями.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще


З тих пір зірка "Інтернів" ніяк не афішує своє особисте життя. Хоча в середині квітня на його сторінці в соцмережі з'явилося фото з дівчиною, підкріплене зворушливою підписом: "Ми з тобою дві краплі різні води, сльози хмари, розіб'ємося про землю стразами, разлетимся навколо так близько... ".
Правда особи своєї супутниці він не показав.

Користувачі Мережі відразу впізнали в дівчині відхилену ним у фіналі "Холостяка" Мадіну Тамову. Однак самі Ілля і Мадіна так і не прокоментували ситуацію.


Нагадаємо, раніше в клубі Києва засвітилася скандальна російська група. Їхній виступ було заплановано в одному з клубів Києва. Репертуар виконавців – реп з нецензурною лексикою. Незважаючи на те, що зірки російської естради у зв'язку з подіями в країні відштовхують українських слухачів, шанувальників зібралося цілий зал. Про це пишуть ЗМІ.


Як повідомляв портал "Знай.uа", занадто тонка лінія купальнику трохи не осоромила Каменських.


"Знай.uа" писав, Каньє Уест пропав, фанати б'ють тривогу.