Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість зустрілася з давнім другом, зробивши безліч спільних знімків. Так, фанати відразу примітили в очах артистки веселу іскорку, припустивши, що обидва вже відзначили зустріч спиртним.

"Відзначаємо тріумфальний концерт Михайла Борисівського @borisovskii в Самарі.👍🏼 У мене вдома ділимося враженнями. А я щаслива, що цей професіонал є і звукорежисером наших шоу. А також і учасником нового, яке ми створюємо!💃🏼", - похвалилася Волочкова. Фолловери не могли пройти повз: "Схоже вже добре відзначили 🤙", "Водочкова Настасья, досить бухати", "а ми бачимо, що ви відзначаєте))) вже так добре помітно)", "Обличчя якісь загублені", "Чось обидва вже попливли. Настя, спочатку фотографуйтеся, а потім вже пийте. 😉", "Ох вже це Ваше нове "грандіозне ", епічне шоу...таке ж ефімерне як і кінь за мульони мульонів)))".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі:квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.