У понеділок, 15 жовтня, скандальний півзахисник московського "Локомотива" Дмитро Тарасов подав до суду на колишню дружину Оксану, щоб їй не платити 15 мільйонів рублів боргу за аліменти на утримання дочки. Про це розповів правозахисник Сергій Жорін, який відстоює інтереси жінки, передають росЗМІ.

Так, за його словами, футболіст щомісяця виділяє на утримання рідної дочки лише 200 тисяч рублів, незважаючи на багатомільйонні борги.

Тарасов з першою дружиною Оксаною

Також Жорін додав, що Тарасов повністю визнав свій борг, про який раніше заявляла його колишня дружина, але відмовився платити за нього і прийняв рішення подати позов до суду. Таким способом футболіст хоче натиснути на жінку, щоб вона припинила вимагати з нього стягнення заборгованості, впевнений правозахисник.

"В позові Тарасов просить дві речі: зменшити розмір аліментів у чотири рази і перерахувати заборгованість за останні шість років, що навіть не передбачено законом. Фактично він не просто відмовився погашати заборгованість, але і пішов в атаку", - зазначив адвокат жінки.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Дмитро Тарасов і Ольга Бузова

Раніше повідомлялося, що один із фаворитів скандальної співачки і світської левиці Ольги Бузової на її шоу, де вона шукала свою любов, відмовився від боротьби за співачку, взявши два мільйони рублів. Чоловік скористався можливістю, яка дається всім конкурсантам.

У будь-який момент кожен із них може покинути шоу, забравши певну суму. З кожним випуском "викуп" зростає: у першій серії за відмову від участі можна було отримати близько ста тисяч рублів, до шостої компенсація зросла до двох мільйонів.

Нагадаємо, що цілих три пісні Ольги Бузової знаходяться в топ-5 iTunes. Більше того, впродовж кількох останніх днів співачка є найбільш прослуховуваним виконавцем в СНД.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Бузова показала фотографію з італійської столиці. Що вона робить в Римі і чи є це фото свіжим, співачка не вказала.

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Бузова показала шанувальникам обновки, в яких буде зустрічати майбутню зиму.