Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram знімки з фотосесії. Так, знаменитість позувала з вечірнім макіяжем і блискучими прикрасами. При цьому артистка вбралася в халат, а на голову накинула рушник.

"☀️ Доброго ранку. А які сни сняться вам? #явиделасон", - запитала у фанатів Лорак. Фолловери ж взялися коментувати: "Так з душу і тонни косметики..😀😀😀", "А ви завжди так прокидаєтеся в готовому макіяжі? 😂", "Дивне фото😁. У халаті з рушником на голові, нафарбована і сережки 🙈", "нещасна жінка. не народись красивою - так кажуть, на мій погляд, в ній немає тієї самої жіночої сили і могутньої привабливості, просто красива....", "Кароліна, що у вас зі стилем останнім часом? Халати існують тільки для того, щоб у них у ванну ходити по дому, це не концертний костюм. А намисто з халатом - це взагалі "писк" моди. Виглядає дешево і вульгарно! Беріть приклад з Зари: у неї витончений смак!", "А як поєднуються халат і намисто?😂😂😂 "стильно" до неподобства! 😂😂 Дякую, насмішили!".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.