Ці жінки точно знають, як підкреслити найапетитніші частини свого тіла. Вони навчилися вибирати одяг, у якому їхні стегна виглядають особливо привабливо. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Дженніфер Лопес

Дженніфер Лопес стала першою, хто перетворив свої сідниці у справжній культ. Ходять чутки, що вона навіть застрахувала п'яту точку на кілька мільйонів доларів.

Співачка завжди вибирає вбрання, що підкреслюють її округлості: облягаючі скіні, трикотажні сукні-панчохи, спідниці-олівець. Також вона надає перевагу взуттю на шпильці, що підкреслює її тонкі щиколотки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Джей з величезним задоволенням носить широкі штани, фасон яких, як правило, із завищеною талією. Так знаменитість візуально подовжує ноги і робить свої стегна ще апетитнішими.

Кім Кардашьян

Стиль Кім досить спірний, але її фігура завжди виглядає бездоганно. Це Кім ввела в моду сукні з ефектом силікону і обтягуючі лосини з топами. Вона зробила свою незвичайну фігуру візитною карткою.

Стиль Кардашьян побудований на тому, щоб якомога красномовніше продемонструвати всі принади фігури. Також Кім практично завжди носить стягуючу білизну.

Бейонсе

Бейонсе завжди і скрізь підкреслює талію. Красуня носить спідницю-міні довжиною до середини стегна, і вміло прикриває попу за допомогою подовженого жакета.

Також Бейонсе вміло маніпулює з пропорціями, вибираючи одяг, який робить її фігуру ідеальною: вузька спідниця-олівець чорного кольору витягує фігуру і підкреслює її вигини, роблячи ноги стрункішими. Особливо цей прийом добре вдається з коротким топом яскравого відтінку.

Нагадаємо, Кім Кардашян відвідала закриту вечірку мільйонерів в Лос-Анджелесі і просто шокувала всіх присутніх своїм вбранням.

Раніше Знай.ua повідомляв, 12 фото знаменитостей, які змушують повірити у реінкарнацію.

Також Знай.ua писав, розкрито секрет ідеального тіла Дженніфер Лопес.