Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля показала коротке відео зі своєї репетиції.

На ролику Оля анонсує свій майбутній концерт в клубі "Крокус" у Москві і показує фрагмент репетиції свого шоу "Принимай меня". У кадрі вона з'являється в оточенні майже десятка хлопців і вони всі разом починають танцювати. Хоча це складно назвати хореографічною постановкою, оскільки в кадрі всі персонажі рухаються в хаотичному порядку. В кінці Бузова ще раз нагадує про майбутнє шоу, до якого вона так ретельно готується.

"Підготовка до шоу «Принимай меня» йде повним ходом. Трошки повеселились із хлопцями після 4-годинної репетиції. Приходьте 18 листопада в Крокус, і все побачите самі. Активне посилання на квитки в шапці профілю. Хто вже взяв собі квиток?", - написала Бузова у підписі до відео.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати нове відео в акаунті співачки. Багато хто засипали компліментами свою улюбленицю, деякі написали про те, що вже купили квитки на її шоу, а деякі вказали на недоліки ролика і співачки.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"А чи зможуть потім подивитися по телеку ті, хто не зміг подивитися наживо?", "Частіше таких відео", "Супер, мені подобається", "Можна скільки завгодно посміхатися, але ми то знаємо, як ти сумуєш. Це тобі бумерангом все повернулося", "Жахливо рухається", "Купили квитки, йдемо на ваше шоу", "Ти класна, позитивна", "Удачі Оленька! Супер! Всім вам респект!", "Знову якась нісенітниця?", "Оля, ну які лохи у вас танцюристи! Ну жах. Приглянитесь до хлопців, хто приходять на танці по ТНТ. Ну жах. Ні пластики красивої і видно порожні в голові", - пишуть у коментарях до відео.

Нагадаємо, Бузова хотіла стати ангелом, але жест демона її видав.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що помолоділа Бузова знялася в рекламі шампуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова шокувала результатами пластичної хірургії.