Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, показала фоловерам новий знімок в Instagram. Знаменитість вирушила відпочивати з дітьми на Балі, похвалившись яскравим відео в неоново-рожевому бікіні. Так, Кім покаталася на гойдалці на тлі блакитного узбережжя.

"Балі💕🌴", - лаконічно підписала Кардашьян. За добу ролик набрав майже 9 млн. переглядів. Фолловери ж залишилися в захваті і почали бажати своєму кумиру гарного відпочинку. Були і ті, хто розхвалив розкішну фігуру Кім, адже останнім часом знаменитість посилено займається спортом і намагається правильно харчуватися.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більша іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.