Відома актриса Хіларі Дафф нещодавно народила другу дитину. І без забобонів вирішила показати її в мережі і познайомити світ з дочкою.

Відповідне фото Дафф опублікувала в Instagram.

Останні місяці вагітності далися Хілларі дуже непросто. Вона постійно скаржилася на погане самопочуття. Казала, що вона як у пеклі, дуже поправилася і навіть не може самостійно взутися. До того ж її закатувало за 9 разів вставати в туалет.

Однак ці муки коштували того. У неї народилася прекрасна здорова донька. При цьому 31-річна актриса дійсно сильно розповніла. Вона народила доньку 25 жовтня і вже чекає, коли знову зможе зайнятися собою і прийти у форму.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Хілларі Дафф народжувала не в лікарні, а вдома. Про радісну подію молода мама розповіла в Stories Instagram через п'ять днів після пологів:

"Познайомтеся з Бенкс Вайолет. Ця крихта захопила наші серця. Вона приєдналася до нашого світу будинки в четвер (25 жовтня, - прим. ред) днем. І це справжнє диво!"

Молода мама похвалилася знімками зі своїми фоловерів, а батько навіть пофарбував волосся в рожевий колір з нагоди народження дочки.

Хілларі раніше з 2010 по 2016 рік була одружена гравцем НХЛ Майком Комрі. У шлюбі у нього народився син Лука. А з січня 2017 вона перебуває у відносинах з музикантом Метью Кома і влітку вони оголосили, що чекають дитину.

Нагадаємо, звезды, які полюбили своє неідеальне тіло після пологів. Зірки, які не соромляться своїх післяпологових животиків.

Як повідомляв Знай.иа, Хайді Клум в образі Фіони з Шрека підкорила вечірку. За моделлю давно закріпилося звання Королеви Хеллоуїна.

Знай.иа писав, що 7 зоряних пар, які продовжили екранний роман в реальності. Ці пари закохалися один в одного на зйомках.