Примадонна російської естради Алла Пугачова не перестає дивувати численних фанатів постійними метаморфозами зовнішнього вигляду, і можна з упевненістю стверджувати, що мало хто із жінок може мати настільки прекрасний вигляд у майже 70 років.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Днями 69-річна Алла Пугачова, помолоділі фото якої недавно показав її чоловік - Максим Галкін, знову здивувала фанатів своїм зовнішнім виглядом.

Співачка прийшла підтримати свого друга - актора Олега Меньшикова, який представив прем'єру "Макбет". Фото з Примадонною з'явилися в Instagram Меньшикова.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Прискіпливі фанати помітили, що Пугачова знову сильно схудла, а в темному брючному костюмі вона виглядає просто приголомшливо.

"Як завжди на висоті! Гордість Росії!", "Алла Борисівна така худенька стала, не впізнати навіть", "Королева на прем'єрі", - пишуть фолловери.

Нагадаємо, відома російська співачка Алла Пугачова зізналася, що у неї та ж проблема, як і у Ані Лорак. Виконавиця буквально повторила слова Кароліни, які вона сказала напередодні зради чоловіка Мурата Налчаджіоглу.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Алла Пугачова зізналася, що у її сім'ї на даний момент фінансові проблеми. Це змушує жінку багато працювати.

Артистка не приховує, що готова співати на корпоративах хоч дома у когось. При цьому російська співачка відразу позначає цінник від 20 до 24 мільйонів рублів за 45-хвилинний або годинний концерт.

Як писав раніше Знай.ua, подружжя Пугачова-Галкін в атмосфері численних скандалів вже давно почуваються як риба у воді. Улюбленою темою для смакування серед публіки є різниця у віці між подружжям і передбачувана велелюбність шоумена.

Алла Пугачова та Максим Галкін
Алла Пугачова та Максим Галкін

Ось і тепер фоловерам Примадонни і шоумена не дає спокою галас навколо роману Максима Галкіна і телеведучої Юлії Барановської. Шанувальники припускають, що Галкін кинув коханку, а та досі не може відпустити його з свого серця.

Юлія Барановська
Юлія Барановська

Також Знай.ua писав про те, що 69-річна Примадонна російської естради Алла Пугачова не стала довго переживати через зради Максима Галкіна, інформацією про яких так і рясніють ЗМІ і втішилася, кардинально змінивши імідж і знявшись у кліпі свого стиліста Алішера.