Коміки студії "Квартал 95" Євген Кошовий і Степан Казанін зірвали овації під час висупу з піснею-тролінгом отруйників Скрипаля.

Артисти в жартівливій формі описали реакцію Петрова і Боширова після того, як їм висунули підозру у замаху на вбивство, також висміявши їхню сексуальну орієнтацію і абсурдність свідчень. Відповідне відео "Кварталу" опубліковано на YouTube та набрало кількатисячні перегляди.

"Бизнесмены средней руки, и в туризме мы — новички. Но из всей британской красы, по душе нам шпиль и часы", — співається у пісні з натяком на раніше озвучені свідчення отруйників Скрипаля щодо того, що у Солсбері вони приїхали просто "подивитися на шпиль".

Студія "Квартал 95"
Студія "Квартал 95"

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Мы летает только вдвоем, и в одном отеле живем. В "одноместном" ночуем не зря — исключительно ради "шпиля". Мы ж не "такие"? Да, Боширов?" — продовжили коміки, також у пісні додавши: "Нам повезет, и нас посадят. На шпиль посадят? — Как "попрет",— натякнули на нетрадиційну орієнтацію отруйників, яку раніше також активно висміювали у мережі.

Петров і Бошіров
Петров і Бошіров

Варто додати, що раніше отруйників Скрипаля також висміяв російський комік Семен Слєпаков, написавши вульгарну пісню "О Солсберецком шпиле".Однак незабаром ролик із композицією був видалений з мережі, а сам Слєпаков зазначив, що "стався витік даних", оскільки він не збирався публічно презентовувати свій хіт.

Нагадаємо, Росія продовжує цинічне для усього світу розслідування з приводу "витоку персональних даних" отруйників Скрипаля, офіцерів ГРУ так званих Олександра Петрова та Руслана Бошірова.

Як писав раніше Знай.ua, наречений доньки колишнього розвідника ГРУ Сергія Скрипаля Юлії загадково зник.

Цю інформацію повідомили у виданні Daily Mirror.

На думку представників ЗМІ, зникнення нареченого Юлії Скрипаль Степана Вікеєва може підтвердити інформацію про те, що чоловік безпосередньо пов'язаний зі спецслужбами.

Також Знай.ua писав про те, що Генеральний штаб Міністерства оборони РФ в 2011 році змінив дати народження дітей з гуртожитку Головного управління розвідки, щоб засекретити інформацію про них.