Генеральний штаб Міністерства оборони РФ в 2011 році змінив дати народження дітей з гуртожитку Головного управління розвідки, щоб засекретити інформацію про них.

Про це повідомляє "TJ" з посиланням на Центр "Досьє".

Мова йде про відомчий гуртожиток ГРУ на вулиці Маршала Бірюзова, де проживав "отруйник" Сергія Скрипаля Анатолій Чепіга. Всім 56 дітям, які проживали в гуртожитку станом на 2011 рік, в графі "Дата народження" додали 100 років.

Тобто тим, хто народився в 2005 році, вписували 1905, а тим, хто 2010 - 1910 рік.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Інформація з'ясувалася, коли Пенсійний фонд звіряв списки столичних пенсіонерів і виявив неврахованих 100-літніх мешканців, що проживають у двох будинках. Коли ПФР хотів доповісти про шахрайство в поліцію, втрутилося Міноборони.

Анатолій Чепіга
Анатолій Чепіга

Доступ до цієї інформації в базі даних жителів Москви.

"Самих же батьків немає ні в одних адресних базах, а більшість з них живуть під іншими прізвищами", — додав журналіст Канів.

Нагадаємо, офіцери ГРУ Анатолій Чепіга і Олександр Мишкін, яких підозрюють в отруєнні екс-колеги Сергія Скрипаля в британському Солсбері, активно брали участь у визволенні українських державних установ.

Все більше нових подробиць спливає про ймовірних отруйників екс-шпигуна Сергія Скрипаля, які зайвий раз доводять причетність офіцерів ГРУ до злочину в Солсбері. Про це пишуть ЗМІ з посиланням на повідомлення і фотодокази в соціальній мережі Twitter.

Анатолій Чепіга
Анатолій Чепіга

Так у мережі з'явилися фото, на яких людину, схожу на полковника ГРУ Анатолія Чепигу (Руслана Боширова), помітили на фото поруч з заарештованою у США за підозрою в шпигунстві росіянкою Марією Бутиною.

Також повідомлялося, що 10 жовтня чеське джерело з посиланням на розвідку повідомив про таємне перебування російських офіцерів ГРУ, відомих як "Олександр Петров" і "Руслан Боширов" в Чехії в 2014 році.

Нагадаємо, солодка парочка путінських "чепиг" наслідила в Чехії.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Чепіга і Мишкін стоять за створенням найбільшої української "пухлини".

Знай.uа повідомляв, що романтичну подорож отруйників Скрипаля підірвало мемами мережу.