Американський президент Дональд Трамп заявив, що найгірша подія, яка сталася з Росією - його перемога на президентських виборах в 2016 році.

Про це лідер США заявив в Північній Кароліні, просто під час зустрічі з виборцями, передає Fox News.

"Я скажу вам ось що: найгірше, що трапилося з Росією-це те, що я переміг на виборах" Дональд Трамп

Крім того, американський президент зазначив, що США будуть продовжувати домагатися позитивних результатів у взаємодії з Росією та іншими країнами.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Але в той же час взаємодія з Росією, Китаєм, і, чесно кажучи, з КНДР, Південної Кореєю і Японією, а також усіма іншими — це хороша, а не погана річ" Дональд Трамп

Нагадаємо, незважаючи на те, що США щоразу радує Росію новими санкціями, у них ще не вичерпався запас заборон, які можна застосувати до країни-агресора. Про це заявив радник президента Дональда Трампа з національної безпеки Джон Болтон. Відомо, що гучну заяву він зробив в Тбілісі.

Згідно отриманої інформації, Вашингтоні розглядають можливість нових способів тиску на Кремль. Відомо, що вимушені заходи пов'язані з анексією Криму, отруєнням Скрипалів і також втручанням у президентські вибори в 2016 році.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", радник Трампа з національної безпеки Джон Болтон заявив про те, що президент США готовий зустрітися з Путіним у Вашингтоні в 2019 році. За його словами, Дональд Трамп офіційно запросив президента РФ на переговори. Поки невідомо, як відреагував Володимир Путін на запрошення глави США.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що про недостовірність повідомлень видання New York Times про те, що гаджети американського президента "прослуховують", заявив заступник прес-секретаря Білого дому Хоган Гідлі.