Популярна українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка нещодавно заручилася з відомим російським співаком Владом Топаловим, перебуває на останньому місяці вагітності.

На церемонії нагородження премії "Пара року", Регіна привідкрила завісу таємниці стосовно народження майбутнього малюка.

28-річна телеведуча лише в липні почала активно публікувати фотографії з округлим животом, до останнього вона тримала новину про вагітність у секреті. За кілька днів її коханий Влад Топалов освідчився на яхті серед вод Середземного моря і відтоді пара брала участь в не одному світському заході.

На останній церемонії нагородження, яку влаштувало російське видання "ОК", українська телеведуча позувала на червоній доріжці з великим округлим животом, звісно ж не сама, а в компанії майбутнього чоловіка, Влада Топалова.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Видання StarHit.ru повідомило, що співак нарешті розсекретив стать майбутньої дитини - це буде хлопчик. А сама Регіна під час церемонії зізналась, що народить зовсім скоро – всього за тиждень.

Російські ЗМІ припускають, що довгоочікуваний день "Х" настане 15-17 листопада. Можливо, саме через це вагітна Регіна Тодоренко вирішила не тягнути з перепологовою вечіркою і кілька днів тому влаштувала казковий baby shower в компанії найкращих подруг.

Нагадаємо, що відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість похвалилася шанувальникам нагородою, яку отримала від журналу "ОК".

На своїй сторінці в соціальній мережі Регіна Тодоренко опублікувала миле фото з чоловіком Владом Топаловим. На фотографії закохані позують в обнімку, а Влад тримає в руці нагороду "Пара року" від журналу "ОК".

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", на своїй сторінці вагітна Тодоренко розповіла шанувальникам, що побувала на 89-поверсі московського торгового центру "Афімолл".

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що нещодавно вагітна знаменитість Регіна Тодоренко з подругами влаштувала дуже трепетний бебі-шауер.