У середу, 14 листопада, стало відомо про те, що Президент Росії Володимир Путін присвоїв співаку Дімі Білану звання Заслуженого артиста Росії.

Про це пишуть російські ЗМІ з посиланням на відповідне розпорядження на офіційному інтернет-порталі правової інформації.

"За заслуги у розвитку вітчизняної культури і мистецтва, багаторічну плідну діяльність присвоїти почесне звання "Заслужений артист Російської Федерації" Білану Дімі Миколайовичу - артистові, Кабардино-Балкарська Республіка", - йдеться в документі.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, у мережі з'явилися останні прижиттєві світлини відомого російського співака Йосипа Кобзона.

Йосип Кобзон
Йосип Кобзон

Фотографії опублікувала російська актриса Аліка Смєхова у своєму Instagram.

Знімки, зроблені в березні 2018 року, у день народження актриси. Місяць потому, у квітні 2018-го, Кобзона госпіталізували через проблеми зі здоров'ям. 27 липня його підключили до апарату допоміжної вентиляції легенів, але навіть це не допомогло. Йосип Кобзон пішов з життя 30 серпня 2018 року.

Як виявилося, знімки, зроблені Алікой Сміховою, останні прижиттєві Йосипа Кобзона. Артистка також зазначила, що Кобзон виступав практично до свого останнього дня, незважаючи на хворобу.

Як повідомляв раніше Знай.uа, Алла Пугачова 10 листопада повинна була виступити на концерті Леоніла Агутіна, який присвячений його 50-річному ювілею.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Проте кілька годин тому примадонна російської естради заявила, що змушена пропустити шоу через хворобу.

"Мріяла виступити на концерті Леоніда Агутіна та пісня така класна, але не зможу. Захворіла. Льоня, я тебе і твою музику обожнюю. Прости, що так вийшло", - написала Алла Борисівна.

У свою чергу Агутін відзначив, що повністю розуміє відмову Пугачової та побажав їй швидкого виздоровлення.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Також Знай.uа писав про те, що російський актор Михайло Боярский вважає, що ніхто не має права позбавляти звання "Заслуженого артиста Росії" через громадянську позицію.