Актер Юрій Катаєв, відомий за серіалом "Фізрук", потрапив у лікарню з діагнозом "відкрита рана плеча". Про це повідомляють россійські ЗМІ.

Як повідомляється, актор знаходиться в інституті імені Скліфосовського у Москві. Він отримав ножове поранення у власній квартирі, зараз його стан не викликає побоювань у лікарів.

Наголошується, що актор отримав рану після сварки з дружиною. Між подружжям стався конфлікт, в ході якого жінка нанесла йому кілька ударів ножем у плече. Катаєв викликав "швидку" самостійно, він також не став писати заяву в міліцію, покриваючи дружину.

Фільмографія артиста налічує 11 ролей в кіно і серіалах, в яких він часто грає ролі другого плану. Крім "Фізрука" актора можна побачити у фільмах "Карпов" і "Москва. Три вокзали". Про особисте життя Юрія Катаєва мало що відомо, тільки те, що у нього є дочка Єлизавета.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Раніше повідомлялося, що у Росії "поскрепились" відомі поети - все по класциі жанру: пиятика, поножовщина, кров.

Російського поета Івана Жданова госпіталізували з ножовим пораненням в одну з московських клінік. За підозрою в причетності до злочину затриманий знайомий Жданова, також поет Віктор Кулле.

14 листопада поліція виявила Жданова в будинку в нетверезому стані, повідомляють російські ЗМІ.

У столичній поліції розповіли, що напад на поета було скоєно в будинку в Юрловському проїзді. Прибулі на виклик поліцейські виявили Жданова в стані алкогольного сп'яніння з колото-різаним пораненням живота.

З ним знаходився знайомий поет Віктор Кулле, який заявив, що причетний до нападу. Кулле затримала поліція.

Нагадаємо, російські силовики відновили розслідування вбивства відомого російського співака Ігоря Талькова.