Яскрава зірка нульових, улюблениця мільйонів Наталя Чистякова-Іонова, більш відома як Глюкоза, часто радує шанувальників новинами свого життя в соціальній мережі Instagram. Так, цього разу співачка вирішила порадувати фоловерів горяченькою і одночасно ніжною фотографією в мережі.

На своїй сторінці артистка опублікувала милу фотографію, на якій вона позує у відвертій позі і еротичну вбранні. Судячи з геолокації в Instagram, фотосесія проходила в московському "Metropol Hotel". Так, на знімку Наталія Іонова лежить в білій постелі в ніжно-ліловій атласній піжамі і кокетливо відкрила одну грудь. Як видно, під піжамою у неї кумедний світлий бюстгальтер з принтом.

Співачка мило посміхається в камеру, при цьому її очі прикриті. А на обличчі легкий природний макіяж. Волосся артистки розпущене, а грайливі кучері розкидані на простирадлах. Одну руку Глюкоза запустила у волосся, а другу поклала на живіт.

У підписі до фотографії Чистякова-Іонова коротко написала: "Плани на вихідні". А шанувальники артистки взялися коментувати її знімок, залишаючи під ним купу компліментів і слів захоплення.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

"Мила Наташка", "Ну красуня", "Шикарна", "Мілашка", "Понеділок вихідний. Зануритися в тишу і відпочити від усього", "Ну яка ж ти в мене гарна", "Наташа, ти просто супер", "Наташа, ти така світла, аж радість за тебе бере", "Дуже мила", "Ух ти! Новий ліфчик?", "У кіно зніматися. Терміново! Вам дуже личить!", "Які плани?", "Наташа, яка Ви красива", "Обожнюю тебе Наталія ти краща за всіх у світі", "Неймовірний колір волосся", "Наташа – супер", "Красиво виглядає частина з малюнком", "Красуня", "Ви шикарна", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, напівгола Глюкоза догори ногами обурила "вчителів своїх дітей".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що купальник Глюкози викликав багато запитань у фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що забута всіма Глюкоза перетворилася в Волочкову.