Відома російська рок-група "Акваріум" скасувала свої концерти по Україні після ситуації з захопленням українських військових кораблів у Керченській протоці.

Цю інформацію повідомив на своїй сторінці в Facebook лідер групи Борис Гребенщиков.

Фронтмен зазначив, що концерти не скасовуються, а переносяться на більш розумний час.

Борис Гребенщиков

"Всім, хто хотів прийти на українські концерти "Акваріума" в грудні 2018 року. На жаль, з причин форс-мажору, наш тур по Україні зараз не може відбутися. Сподіваємося, що форс-мажор зникне, і ми повернемося до вас. Тому концерти не скасовуються, а переносяться на більш розумний час. Сподіваємося, що на червень. Мир всім!". Борис Гребенщиков

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Всем, кто хотел придти на украинские концерты Аквариума в декабре 2018. К сожалению, по причинам форс-мажора, наш...

Geplaatst door Борис Гребенщиков op Zaterdag 1 december 2018

Нагадаємо, після оприлюднення ухвали про заборону в'їзду на територію України громадянам РФ чоловічої статі у віці від 16 до 60 років, культурне життя країни чекало жорстоке потрясіння.

Згідно з постановою президента Петра Порошенка, відтепер українці не лише будуть позбавлені можливості приймати в гостях друзів і родичів з РФ, але і відвідувати концерти зірок російського шоу-бізнесу.

Борис Гребенщиков

Афіша Києва переповнена анонсами про виступи росіян — вже завтра 1 грудня там чекають Скриптоніта, а 8 грудня - Бориса Гребенщикова. Та якщо у цих артистів є можливість уникнути заборони (у Скриптонита є громадянство Казахстану, а БГ — вже глибоко за 60 — прим.ред.), то їхні колективи — музиканти, звукорежисери, адміністратори навряд чи в більшості не мають російські паспорти.

Також нагадаємо, що голова Держприкордонслужби України Петро Цигикал на нараді з президентом Петром Порошенко повідомив, що на час військового стану країна не буде пропускати на свою територію росіян чоловічої статі у віці від 16 до 60 років.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Україна розірвала півсотні договорів з агресором.

Також "Знай.uа" повідомляв, що дивізіон С-400 в Криму заступив на бойове чергування поблизу кордону з Україною.