Фанатка Світлана Сафієва, яка заявила, що вагітна від Кіркорова, розкрила деталі свого інтимного зв'язку з російським співаком. Передає Clutch.

Нещодавно на екрани вийшов черговий випуск програми "Прямий ефір", мова в якому йшла про вагітну фанатку Філіпа Бедросовича. На момент зйомок Сафієва перебувала на дев'ятому місяці і повинна була народжувати з дня на день. До всього іншого, під серцем Світлана носить трійню.

Вона стверджує, що в програму вона звернулася для того, щоб привернути увагу втікача Кіркорова. Вона вимагає у артиста 200 тисяч доларів на утримання майбутніх дітей.

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

В ефірі Сафієва не посоромилася розкрити деякі деталі свого сексуального зв'язку зі співаком:

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Ми відсторонювались від усього. Було тепло, було затишно, пристрасно, довірливо, чуттєво. Я не знаю, які слова ще підібрати, коли дві дорослих людини, що багато в чому реалізувалися, знову знаходять і проходять новий цікавий шлях кохання, всіх цих любовних лабіринтів", – поділилася вона.

Раніше повідомлялося, що на співака Філіпа Кіркорова подала позов до суду 58-річна Світлана Сафієва. Вона заявляє, що нібито завагітніла від музиканта і вимагає $200 тисяч на пологи.

Про це повідомляє telegram-канал "Mash". Як сказано в повідомленні, "ця дама не просто фанатка, а серйозна бізнесвумен з охороною і на Майбаху".

Пара нібито познайомилася в 2012 році, а через кілька місяців Світлана завагітніла.

кіркоров і ані лорак
кіркоров і ані лорак

"Відразу після пологів дітей вкрали (це теж помітила тільки вона). В цей же час з'явилася двійня у Пугачової і Галкіна - збіг? Сафієва оговталася після того випадку і зараз знову вагітна, тільки тепер чекає від Кіркорова трійню. Але от стосунки розладналися - і Світлана подала в Пресненський суд позов і вимагає $200 тисяч на пологи", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, Ані Лорак похвалилася милим фото з дитячого свята, але всю увагу забрала на себе доньку Кіркорова.

Раніше Знай.ua повідомляв, судячи по гороскопу, у Алли Пугачової і Максима Галкіна, швидше за все, чисто платонічні відносини.

Також Знай.ua писав, ревнивий Ургант засудив любовний зв'язок Баскова і Кіркорова.