Телеглядачі незабаром дізнаються, хто стане переможців Зимового кубка проекту "Ліга сміху". Варто нагадати, що чемпіоном сезону 2017/2018 року стала команда "Стояновка" з Молдови разом з тренером Олею Поляковою.

В останньому ефірі на сцену вийшли шість команд: "VIP Тернопіль", "Стадион Диброва", "Луганская сборная", "Воробушек", "Ветераны космических войск" та дует "Пошло-поехало". Жартували команди про різне і дуже багато.

Варто зазначити, що одним з найяскравіших моментів цього сезону став вихід на сцену доньки Євгена Кошового - Варнави. Донька зірки "Кварталу 95" вийшла на сцену у новому образі - лисій перуці.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

До речі, про те, що Варя братиме участь у "Лізі сміху" сам Євген навіть не здогадувався, і цей номер для нього став великим сюрпризом. Звичайно ж, Женя не зміг стримати сліз радості і розчулення.

Варто нагадати, що популярна українська співачка Анастасія Приходько розповіла в інтерв'ю, в чому відмінність українського шоу-бізнесу від російського, чому підтримує Юлію Тимошенко і її не влаштовують Володимир Зеленський і Святослав Вакарчук в ролі кандидатів в президенти.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що студія «Квартал 95» опублікувала на своїй сторінці в Facebook новий випуск шоу «Чисто News», в якому Євген Кошовий і Валерій Жидков обговорюють найактуальніші теми й події дня в Україні. Ведучі шоу розглянули питання можливого блокування інформаційних сайтів і заборону на носіння військової форми міністром інфраструктури Володимиром Омеляном, обговорили рейтинг прибутковості та збитковості українських банків, а також не залишили без уваги тему надбавки до мінімальної пенсії в розмірі 45 грн, яка тепер буде становитиме 1497 грн.

Нагадаємо, що подивитися на Новий Рік і Різдво: найочікуваніші українські та іноземні прем'єри кіно.

Як повідомляв Знай.uа схожі на господарів? Відомі українці показали пухнастих і вусатих улюбленців.

Знай.uа писав, "95 квартал" пожартував про наболіле: протест колимаг на євробляхах.