Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася білими трояндами та подарунками, які презентував їй новий коханий, ім'я та обличчя якого вона ховає від сторонніх очей. Так, артистка показала, що вони з залицяльником навіть шкарпетки перуть, а не носять одні і ті ж смугасті. Втім, це не дивно, адже культові смугасті шкарпетки Анастасія начепила на ялинку, а от жовтий костюмчик не знімає вже цілий місяць.

"Шкарпетки змінюються, а улюблені троянди і емоції від коханого залишаються незмінні...🌺", - поділилася радістю Волочкова. Фолловери хоч і звикли до дивних витівок балерини, повз вирішили не проходити: "Настюха, так як ти у нас головний експерт по синьці в країні, порадь, що з спиртного на новорічний стіл поставити, щоб так само плющило як і тебе?😂", "Настюш...костюмчик пора б випрати...😓", "Насть, а взуття у нього є? Чи ви його в одних шкарпетках підібрали?)))", "Все валяєтеся... сходили б у будинок культури або в макдональдс...", "Троянди б треба випрати,а то дуже пильні".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.