Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram дуже пікантне фото. Так, знаменитість позувала в компанії чотирьох танцюристів, примірявши на себе колготки в сіточку і високі труси з масивним ліфом. Артистка явно заінтригувала новорічним шоу, а ще поцікавилася у шанувальників, що вони будуть робити на свята.

"Скоро Новий рік! ⭐️А як ви готуєтесь до свят ?", - запитала Лорак. Фолловери ж звернули увагу на занадто відверте вбрання: "Образ не дуже. Труси і колготки в сіточку. Не знаю, не дуже 👎😕", "Може досить вже в трусах виступати у сукнях Ви гарніше", "Усе в трусиках ?", "Підбираємо собі одяг, щоб одягнути ще щось крім трусів.....", "ак сказала героїня в одному фільмі "прозора блузка і бюстгальтер говорять про відчай і пошук останнього шансу"".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.