Українська група KAZKА, дала концерт в Києві. 12 грудня, колектив зібрав аншлаг в столичному клубі Bel’etage.

Kazka, український гурт
Kazka, український гурт

Виступ став фінальним у першій частині всеукраїнського KARMAтура і завершив низку сольних концертів в 2018 році. Повний клуб захоплених слухачів, всі тексти з залом напам'ять і тепла атмосфера супроводжували всю програму.

Музиканти підготували кілька сюрпризів для своїх слухачів. Була оголошена дата старту першого світового туру KAZKA, а також вперше виконаний ліричний трек англійською мовою Apart.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Це непересічна пісня. Вона про позаземні почуття. Про нитках самого життя, що об'єднують кожне наше серце в один вузол. І там, де всі кінці зійдуться, ми обов'язково зустрінемося. Без земних тривог і швидкоплинних образ", – прокоментувала роботу солістка групи Олександра.

Слова пісні "Плакала" групи Kazka напам'ять знає, напевно, вже більша частина українців. У чому популярність хіта і який насправді сенс закладений в тексті?

Пояснити це вирішив відомий український поет Сергій Локшин, автор знаменитої композиції. На його думку, інтерес глядачів виник після того, як "Плакала" набрала загалом рекордних для Youtube 100 мільйонів кліків в середньому, за два місяці – 61 мільйон.

Також раніше повідомлялося, що квітка, яка з'являється в гучному кліпі популярної української групи KAZKA на пісню "Плакала" - зовсім не фіалка, про яку співається.

Епічний фейл помітили науковці Національного науково-природничого музею НАН України, про що написали на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, популярна українська студія "Мамахохотала" представила пародію на пісню "Плакала" української групи KAZKA на своєму 100-му концерті.

Знай.uа писав, що учасники групи показали, як вона знімала легендарний кліп на пісню "Плакала", яка останнім часом у всіх на слуху.