Краса, кажуть, врятує світ. Але вона може врятувати від інтернет-шахраїв? Учасниця конкурсу краси "Міс Земля" від Білорусі Поллі з майже нелегальної прізвищем Канабіс у минулому році програла на конкурсі. Уражене самолюбство дівчини і бажання будь-якою ціною самоствердитися взяло гору над здоровим глуздом. Поллі захотіла стати зіркою у соціальній мережі Instagram і звернулася до СММ розкрутці. Виконавець, знайдений дівчиною все тих же соцмережах, обіцяв накрутити їй мільйон передплатників за "смішну" суму - всього 6500 рублів.

Наївна Канабіс порахувала, що це не така вже й велика плата за популярність і одразу ж погодилася. Навіть не зустрівшись зі своїм "благодійником" особисто, Поллі перевела на його рахунок зазначену суму.

Як ви вже встигли здогадатися, кількість передплатників Поллі в Instagram не змінювалося, а дівчина все чекала і чекала. Коли ж вона почала завалювати "Генія СММ" питаннями, що відбувається, він просто заніс її в чорний список.

Раніше Знай.uа писав, що модель Плейбоя з восьмим розміром грудей "вигуляла" свою головну гордість в короткому топіку – Мережа затамувала подих.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ліндсі Пелас – відома американська модель Playboy і зірка Instagram, яка привертає увагу незвичайною зовнішністю. Справа в тому, що природа наділила дівчину грудьми 8-го розміру. Однак, як зізнається сама Ліндсі, такий щедрий подарунок приносить їй не лише захоплення і любов шанувальників, але і серйозні незручності. Тим не менш, дівчина частенько ділитися з фанатами відвертими фотографіями в мережі.

Так, в цей раз Пелас опублікувала на своїй сторінці нове фото, на якому в черговий раз демонструє величезний бюст. Дівчина позує в спортивному вбранні, який складається з чорних жіночих і коротенького спокусливого топа ніжно-блакитного кольору, який ледь утримує восьмий розмір грудей моделі.

Напомним модель Playboy з восьмим розміром розбурхала мережа сміливим нарядом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, модель Playboy з восьмим розміром загіпнотизувала сміливим декольте.

Також портал "Знай.uа писав, що кримська модель Playboy вивалила все, що можна, і навіть те, чого не можна.

Крім того ми писали, що українська Кардашьян зігріла зиму гарячими фото – шанувальники не можуть відвести очей. Про красу цієї дівчини ходять легенди, і тепер вона в черговий раз вирішила порадувати своїх передплатників в Мережі серією відвертих і привабливих знімків. Коментатори розірвали її сторінку своєю активністю.