Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу кумедне фото, на якому позує за столом і як би їсть. Судячи з усього, фото було зроблено вночі, а Лобода займається "нічним дожором". На знімку артистка з'явилася на огляд публіки в короткому топі, який оголює її рельєфний живіт з кубиками пресу. Поверх топа Лобода накинула чорну куртку чи то піджак. Вона тримає в руках ніж і вилку і як би їсть, але робить це дуже сексуально.

Волосся артистки розпущене і трохи скуйовджене, а на її обличчі яскравий макіяж. Шанувальники знатно здивовані кубиками на животі артистки, адже вона тільки влітку цього року народила другу дочку, але, як видно, швидко повернулася в колишню форму. Фотографія співачки наробила шуму в мережі. Шанувальники зірки не пройшли повз нову публікацію Лободи і почали активно обговорювати цей знімок.

"Шикарна фотка", "Класна дівчина", "Ого. Прес який", "Прес звичайно той що потрібно... Мені дуже подобається білосніжний посуд... Світланка красива дівчинка і велика розумниця!", "Сексі", "Вітаю з першою сексуальної фотографією", "Красуня, а прес взагалі бомба ракета", "Світлана, ну ви даєте", "Красуня!", "Навіть кубики видно", "Шикарна жінка їсть рибку", "Небезпечна-прекрасна", "Жінка-мрія, мені б таку", "Вампіри відпочивають", "Який прес!", "Жесть", - пишуть в коментарях до фото Лободи.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, Світлана Лобода показала фанатам улюбленого пухнастика.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала, що робить холодними ночами.

Також портал "Знай.uа" писав, що "нещадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.