Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Седокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Так, в цей раз Сєдокова не зрадила своїм принципам і опублікувала відверте відео, яке, за її словами, зображує її 2018 рік. У ролику, який з'явився на сторінці зірки, вона біжить по пляжу Дубая. Все це відбувається як би в сповільненій зйомці. При цьому на Анні дуже відвертий рожевий купальник, який ледь утримує її соковиті форми і підкреслює фігуру і бюст. На голові зірки чорно-рожева кепка, а волосся під нею розпущене і розтріпується під час руху.

Отже, бігти Сєдокова починає з далека, збоку від неї видно море. А вдалині видніється знаменитий дубайський хмарочос. Анна підбігає до камери, мило у неї усміхається, робить поворот на 180 градусів і починає віддалятися. І тут відбувається дуже епічний фінал, співачка оступається на вологому пляжі і здорово шмякається обличчям у бруд.

У підписі до цього забавного відео Анна Сєдокова написала: "Коротко про мій 2018! #ThankUNext. Як рік? У мене так. А у тебе?". Шанувальники Сєдокової не залишилися байдужими і почали активно коментувати відео. Зірку засипають компліментами, а деякі відверто регочуть над цим роликом. Багато ж впізнали себе і почали розповідати в коментарях, як пройшов їх рік і чому вони так чекають на новий.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Нагадаємо, розпусна Сєдокова здивувала шанувальників новорічним фото.

Ранее портал "Знай.ua" сообщал, что Седокова посвятила статью хейтерам.

Також портал "Знай.uа" писав, що Седокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".