Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила зворушливе відео, на якому показала, хто ж доїдає її новорічне олів'є. Так, артистка зняла однорічного сина Гектора в найважливіший момент: коли він ділився їжею з собачкою.

"Ну, як ви там? Напишіть мені! Доїли все або щось ще залишилося. Якщо що, ви знаєте, до кого звертатися 💪🏻 У мене тут є парочка.)Як справи ? ❤️", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Молодець 👏 з чотириногим другом завжди треба поділитися смакотою 👍😀", "Щедрий і добрий малюк, просто ангел 😍😍😍", "Ой, Ой, нехай краще не їсть з ложки після собакєна 😊", "Правильно!!який молодець!!обідом поділися з другом!!😅😅😅".

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.