Переможець 19-го сезону російської версії "Битви екстрасенсів" Тимофій Руденко поділився зі своїми підписниками у соцмережах зворушливою історією. За словами Тимофія, напередодні Нового року в під'їзді, де він проживає, з'явилося кинуте кошеня рудого кольору. "Хвостатий" жалібно нявчав, а мешканці під'їзду почали її підгодовувати, однак це не заспокоїло кошеня.

Пізніше, після умовлянь господаря квартири, Руденко вирішив поселити у себе тварину. Екстрасенс розповів підписникам, що кошеня адаптувалося за перші два дні, однак тепер радісно бігає по квартирі. За словами Тимофія, він разом зі своєю дружиною придумав кличку вихованцеві – Стьопа. У кошеняти є нашийник з іменним медальйоном і номером телефону господаря на випадок, якщо він заблукає. Нові господарі показали вихованця ветеринару і придбали всі необхідні аксесуари для догляду за твариною.

За словами екстрасенса, у появі кошеня він побачив певний знак долі, так як ці тварини добре заспокоюють, що може свідчити про прийдешні труднощі. Тимофій розповів, що коти також покращують енергетику житла, тому він часто пестить Степу на очах у своєї дівчини.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Раніше повідомлялося, що 6 січня в Москві померла фіналістка 17-го сезону "Битви екстрасенсів" Дарія Воскобоєва.

Про смерть 39-річної жінки повідомив її колега Антон Мамон в Instagram.

Одна з найсильніших відьом не впоралася з онкологією. Летальний результат збігся з початком Коридору Затемнень.

"Ти боролася до останнього", — написала Ніколь Кузнєцова, інша частница "Битви екстрасенсів".

Дарія з іншими екстрасенсами – Олександрою Бересневою і Христиною Синдаловською – планували провести різдвяну зустріч, але потім Воскобоєва скасувала захід по особистим обставинам.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що точність пророцтв Ванги вражає, адже вона вище, ніж у прогнозів різних аналітиків та інших фахівців.

Як повідомляв портал "Знай.uа", слова афонських старців вже давно сприймають як істину, ніби їх устами промовляє до нас сам бог. Їх пророцтв бояться адже від них неможливо сховатися. Так, вони розповіли, що чекає на Україну і Росію в найближчому майбутньому.

Вона заявила, що війна в Україні та серйозні економічні, а також політичні проблеми закінчаться до 2021 року. Федоренко повідомила, що до 2020 року в Україні повинен початися процес відновлення.