Дружина принца Чарльза, Камилла Паркер Боулз, відвідала одну з єврейських громад Лондона. Вона нанесла візит в будинок престарілих Brenner Centre, який святкує своє 80-річчя.

71-річна герцогиня Корнуольська не тільки мило поспілкувалася з постояльцями будинку, але й станцювала під знамениту єврейську пісню "Хава нагіла". Судячи з відео, герцогиня не знає, як танцювати під пісню, але зате, схоже, їй дуже весело.

Як розповів 86-річний пенсіонер Абрахам Девід одному з британських видань, він був у захваті, що з ним погодилася потанцювати одна з наймолодших жінок, присутніх у залі, та ще й герцогиня.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Це було чарівно, чудовий досвід… Вона вклала свою руку в мою і захотіла танцювати. Я не міг цьому повірити. Я такий схвильований, що не зможу спати сьогодні вночі", заявив містер Девід.

Британські ЗМІ також зазначили, що Камілла своїм зеленим костюмом скопіювала стиль Кейт Міддлтон, яка нещодавно вийшла у світ в подібному вбранні.

Раніше повідомлялося, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон, яка нещодавно прикрасила Королівський оперний театр своєю присутністю, прийшла ще і в благодійну організацію Family Action. Відомо, що ця компанія допомагає сім'ям і дітям.

Про це пишуть британські модні видання.

За інформацією журналістів, 37-річна Кейт вийшла у світ в елегантній сукні-міді благородного зеленого кольору від британського бренду Beulah London. А ось за даними Daily Mail, дружина принца Вільяма одягла сережки з діамантами від Kiki McDonough вартістю 1800 доларів. Незважаючи на прохолодну погоду, Кейт була без пальто.

Нагадаємо, 37-річна Кейт Міддлтон в оливковій сукні вразила фанатів стрункою фігурою.

Раніше Знай.uа повідомляв, у мережі з'явилася інформація про те, що герцогиня Меган Маркл насправді не вагітна і носить спеціальний накладний бондаж.

Також Знай.uа писав, Кейт Міддлтон приготувала піцу на відкритій кухні під час свого візиту в Північний Лондон.