Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок з дітьми в Арабські Емірати. Так, артистка виставила розкішне фото в довгій сукні небесного кольору і пояснила, чому відпочинок - дуже важлива частина робочого процесу.

""Праця без відпочинку — не достоїнство, а покарання за невдале планування свого часу" - сказав хтось з великих, а я погодилася і вирішила в цьому році більше відпочивати і подорожувати з сім'єю 🌴
Нічого не зрівняється з тим, як Гектор побачив перший раз чайку, а Аліна,як мама лежить і просто дивиться серіал 😂 потрібно вміти Відпочивати і я в цьому питанні дуже вибіркова. Ніколи не залишуся у готелі, в якому щось не так, люблю тільки кращих і не збираюся витрачати свій час на інше.", - висловилася Седокова. Фолловери не пройшли повз: "О боги яка ви красива 😍😍😍", "Чарівна фотографія! Аня, ви неймовірні!🌹", "Чарівна, прекрасна, чарівна....🌹🌹🌹🕊", "Так чудово виглядати на відпочинку це теж праця!!!🌹🌹🌹".

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.