Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість відпочивала в Арабських Еміратах, проте продовжила виставляти пікантні кадри навіть по приїзду в Москву. Так, артистка лягла на бортик басейну в червоному бікіні, похвалившись апетитною фігурою.

"Було добре , буде ще краще 🐈", - заінтригувала Седокова. Фолловери прийшли в захват: "Ох ну секс ж прям!!!!! Жарко😈💞💞💞💞💞", "Фігура реально така чи фотошоп ? 😬", "Оце ляжки👍", "Які ніжки, яка попка) прям ваууу😊", "Ганнуся ви ще один доказ що красива фігура це не обов'язково бути худою ❤️🥰".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.