Українська співачка Христина Соловій прокоментувала рішення свого продюсера Святослава Вакарчука не висувати свою кандидатуту на президентські вибори, яке стало несподіванкою для тисяч українців.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на заяву співачки.

"Я думаю, що він та людина, якій під силу все, навіть президентство. Але це вже його рішення", - вважає Христина.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На запитання, чи хотіла б вона, щоб Вакарчук усе ж таки брав участь у президентських перегонах, дівчина відповіла досить двозначно.

"Я думала про розвиток подій і в одній, і в другій ситуації. Я подумала, що мене так чи інакше влаштовують обидва варіанти", - резюмує Соловій.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук, лідер українського гурту "Океан Ельзи", який 28 січня офіційно оголосив, що не братиме участь у виборах президента, прокоментував можливість підтримки будь-кого з кандидатів.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Про це артист заявив в ефірі телеканалу ZIK.

"Мені важливо, що кандидати в президенти роблять, а не що вони говорять ... Зараз почнеться кампанія, кожен з кандидатів покаже себе, свої вчинки і люди зроблять вибір", - зазначив Святослав Вакарчук.

Також лідер групи "Океан Ельзи" виключив можливість під час передвиборної компанії будь-якої підтримки будь-кого з зареєстрованих кандидатів в президенти України через якихось обіцянок або особистої вигоди.

Як повідомляв раніше Знай.ua, політична партія "Самопоміч" досягла попередніх домовленостей про об'єднання з низкою політичних партій і майбутньою політсилою музиканта Святослава Вакарчука.

міський голова Львова та голова партії “Самопоміч
Андрій Садовий

Про це розповів лідер "Самопомочі" Андрій Садовий, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Також Знай.ua писав про те, що українська співачка Христина Соловій розповіла про свою дитячу мрію. З дитинства вона мріяла написати музику до фільму.