Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість знялася для рекламної кампанії бренду колгот та панчіх. Так, артистка позувала у відвертій білизні і розкрила власний секрет зваблення, засвітивши розкішні ноги.

"Мені здається, я знаю найкращий подарунок і собі і коханому на 14 лютого і де його купити 🤗 І повірте моєму досвіду - панчохи це безпрограшне знаряддя зваблювання. На мені панчішки від італійського бренду.", - поділилася порадою Седокова. Фолловери не пройшли повз: "ви дууже гарна жінка👍👍", "Ти неймовірно красива і чудова!твоєю красою можна насолоджуватися вічно!!!", "Бомбічна красуня!", "Як. Як можна бути такою розкішною".

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.