Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість показала домашню гардеробну, повністю забиту різноманітним взуттям. Так, артистка зізналася, що зовсім скоро вирушає в тур з шоу "Diva", проте боїться щось забути, збираючи валізи.

"Завжди непросто збирати валізи. Треба все передбачити і нічого не забути. ✌🏻 Завтра в тур! ", - похвалилася Лорак. Багато фолловерів залишилися в захваті від кількості взуття, однак були і ті, хто розкритикував Ані: "Звичайно гардеробна мрія будь-якої дівчини, але враження ніби-то магазин. По-моєму у неї хвороба плюшкіна", "Плюшкін", "Цей магазин або все Ваша взуття???😳😳😳😲😲😲😲", "Куди,навіщо стільки взуття🤔 за все життя не переносити 😃 ".

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.