Примадонна російської естради Алла Пугачова відвідала нещодавно прем'єру фільму "Пілігрим" разом із чоловіком Максимом Галкіним.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Про це пишуть російські ЗМІ та публікують фото і відео виходу зірки у світ.

Немолода Пугачова продовжує шокувати сміливими як для її віку образами - цього разу вона прийшла на захід у шкіряній міні-спідниці та кашкеті.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відео з артисткою були опублікувані користувачами в Instagram. Зокрема, на сторінці фан-групи Примадонни розмістили відео зі Stories співачки Анни Сєдокової, яка зафільмувала прибуття Пугачової до залу кінотеатру у Москві.

"У Москві пройшла прем'єра фільму "Пілігрим". Творців кінострічки прийшла привітати Алла Пугачова з чоловіком Максимом Галкіним", - повідомляється у дописі до іншого відео.

На ньому видно, що до Пугачової підбігла купа журналістів, які почали ставити запитання, однак примхлива Примадонна не була налаштована на розмову.

Ще один ролик з Аллою виклав головний редактор російського глянцю Вадим Верник. На ньому Примадонна стоїть поряд з фуршетним столом, який влаштували для частування гостей прем'єри, і зізнається, що їй прикро від того, що хочеться їсти, але не можна.

Верник запитав її, що ж заважає поїсти, на що Примадонна відповіла:

"Багато перераховувати. Концерти на носі, цукровий діабет, старість. Треба жити довше, значить - менше жерти".

Нагадаємо, російський співак Філіп Кіркоров остаточно розсварився з примадонною Аллою Пугачовою - вони всіляко уникають один одного і намагаються не спілкуватися між собою тривалий час, повідомило джерело, близьке до співачки.

Точна причина сварки знаменитостей поки невідома, але має давнє коріння.

Як повідомляв раніше Знай.ua, музичний критик Сергій Сосєдов до недавнього часу був відданим фанатом Алли Пугачової, а тепер висловився про Примадонну з іншого боку.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Він заявив, що своїм успіхом артистка зобов'язана іншим людям, пишуть російські ЗМІ.

"Вона ж сама ніколи нічого не робила. Тільки вершки знімала. За неї все придумували і робили інші", – переконаний музичний критик.

Також Знай.ua писав про те, що російський комік Максим Галкін, чоловік примадонни Алли Пугачової, показав дивний знімок з дружиною.