Кінець 2018 року ознаменувався для зіркової сім'ї Влада Топалова та Регіни Тодоренко радісною подією: на світ з'явився їх син, здоровий хлопчисько. Спочатку Влад і Регіна зберігали своє щастя в таємниці, але тепер активно діляться в соцмережах батьківським щастям і враженнями від нової ролі.

Єдине що, як зрозуміли фанати, засмучувало Регіну – це +18 «зайвих» кілограмів. Вони не особливо псували струнку фігуру Тодоренко, і товстою телеведуча не була, адже їй від природи пощастило з статурою. Проте дівчина звикла тримати себе в бездоганній формі і почала активно її повертати. Молода мама захопилася балетом, як видно з її Instagram.

Так, нещодавно Регіна опублікувала фото з тренування: після пологів знаменитість вирішила зайнятися бальними танцями.

«Нарешті #вирвалася потанцювати. Ноги взагалі мене не слухаються… То після пологів якісь затискачі, то я просто запливла жиром через тонн з'їдених круасанів за час вагітності. Здавалося б, на третій день після пологів у палаті я займалася йогою, а тут на балеті навіть ногу від паркету складно відірвати. У мене челленж #ВИРВАЛАСЯ НА ГОДИНКУ — треба скинути ще зрадницькі 5 кг.
Примітка: за вагітність я набрала 18кг, вже скинула 15, ще 5 потрібно скинути для повного комфорту і заспокоєння душі». — розповіла співачка в підписі до світлини.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше Тодоренко перенесла шоу «П'ятниця з Регіною Тодоренко» в незвичайне місце: красуня-вишенька.

Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася дуже цікавою новиною. Виявляється, після народження дитини артистка вирішила перенести власне шоу "П'ятниця з Регіною" до себе додому і тепер разом з чоловіком Владом Топаловим буде запрошувати зіркових гостей апартаменти.

"Зйомок мого шоу покладено початок🎥 #ПятницасРегиной сезон під назвою «Будинки». Тепер ми чекаємо гостей в наших з @vladtopalovofficialапартаментах) 🤗
Підкажіть, хлопці , хто найбільш очікуваний гість у новому сезоні @prtshow ?", - поцікавилася Тодоренко.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

Також знаменитість одягнувши помаранчеве сарі, заспівала для Sandora на якомусь дуже таємничою мовою.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.