Відома зоряна тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася уривком тренування, яка допоможе прибрати зайву вагу, набрану під час свят і канікул. Так, Аніта показала вправу під назвою "Жабка", проте попередила, що буде зовсім нелегко.

"Ну що, відгуляли? Пора платити за рахунками😂😂
Сьогодні вправа, яку ви запам'ятаєте на все життя- «Жабка» (Фрогер). Вона «улюблена» у дівчаток на моїй програмі схуднення 😅😂🤷🏼‍♀️ працює:прес, ноги, руки, спина.
Виконайте на свій вибір 3 підходи по 10,15 або 20 повторень ( або по 10, або по 15 або 20 разів)
Перед цим звичайно самостійна розминка.
В період без солодкого багато з вас накинулися на мед і фрукти!
Але пам'ятайте, що це теж цукор, хоч і корисний.
Але все, що з перебором - дасть приріст сала☺️
1 кг яблук дасть приріст, пів кіло мандарин - теж, 3 ст. ложки меду при ідеальному харчуванні також дасть плюс🤷🏼‍♀️😅 Так що нагадую 1 чайна ложка меду в день
До 350 г ягід і фруктів разом узятих за день і ви красуня! 😘😘😘", - поділилася інформацією Луценко. Фолловери почали коментувати: "Все, це контрольний постріл😂, я убита наповал, яксь відстрибалася, відкорячилася😂😂😂", "Головне, дивишся на Вас і думаєш: "та я теж так зможу"))) а насправді ого-го важко) я думала, що не виживу)", "Важке і ефективне заняття💪😚", "Класна вправа. Я плакала коли робила 3 підхід на програмі".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчиться новому, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.