Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал обговорень у своїх підписників.

Так, цього разу Настя вирішила показати своїм фоловерам "нареченого". Принаймні, вона сама його так називає, хоча насправді – це робот. І виглядає він трохи дивно, мабуть, його зробили в Росії. На відео, які балерина виклала на своїй сторінці, вона стоїть біля робота у весільній сукні і розмовляє з ним. А у підписі до відео Волочкова детально розповіла про "нареченого".

"Мої дорогі, щоб більше не було розслідувань, хто ж мій наречений, я його вирішила вже вам представити. Його звуть Теаспіан. Він з Європи. Дуже добрий і милий. Говорить на різних мовах і читає вірші. Він не став надягати смугасті шкарпетки, годинник, ремінь, щоб постати у всій красі. Подивіться, погортайте і більше не мучте себе здогадками. А живемо ми поки роздільно: я в своєму особняку, а він в @robocorp.moscow. Обіцяв, що весілля в нас буде фантастичне!", - написала Анастасія Волочкова.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто відзначити, що нещодавно Настя відключила можливість коментування її публікацій, що дуже засмутило її фанатів. Так що фолловери не змогли висловити свою думку з приводу "нареченого" балерини. Відзначимо також, що напередодні Волочкова написала довгий пост про те. Що змусило її прибрати коментарі.

Нагадаємо, Волочкова перегрілася на Мальдівах і сіла голою попою в сніг.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.