Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове відео. Знаменитість похвалилася невеликим уривком з шоу-туру "Diva" у Владикавказі. Так, артистка виставила один з найулюбленіших номерів шанувальників, заспівавши в прозорій ванній з блискітками. Варто нагадати, що після розлучення з чоловіком Муратом Ані підозрюють у другій вагітності, адже на виступах частенько видно кругленький живіт.

Ролик артистка оприлюднила на своїй сторінці в Instagram. Також кадри вона показала в stories. Для концерту 40-річна виконавиця обрала облягає бежеве "голе" плаття, прикрашене паєтками. Наряд артистки практично зливався з тоном її шкіри. Навколо співачки, що сидить на сцені в прозорій ванні, стоять чоловіки в смокінгах. "Задоволені обличчя чоловіків", "Навіщо в трусах ходите?", "Красива", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, що відома українська співачка Ані Лорак похвалилася перед фанатами новим стильним образом. Відомо, що нову фотографію опублікували в Instagram.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Відомо, що в кадрі Ані Лорак постала в досить відвертій позі. Волосся виконавиці дуже акуратно складене в модну зачіску. Проте звертає на себе увагу дуже цікава деталь у її образі. Під одягом співачки дещо відсутнє, очевидно, що на ній немає бюстгальтера.

Як повідомляв "Знай.uа", скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото, на якому позує в суддівському кріслі російського шоу "Голос".

Також портал "Знай.uа" писав, вагітна Лорак шокувала фігурою в сукні: комічно виглядає.