Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає нагоди похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Але, в цей раз Сєдокова здивувала мережу – зрадила своїм принципам і виклала в мережу досить миле і скромне фото. Артистка сфотографована в момент виходу з автомобіля з величезним букетом білих троянд у руках. Фотографія вийшла дуже яскравою і сяючою, швидше за все через променисту посмішку та сяючий образ Анни. На ній яскравий червоний плащ, чорні скіні і чорно-червоні човники на шпильці. Волосся артистки розпущене, а на її обличчі сонцезахисні окуляри.

У підписі до фотографії Анна Сєдокова розповіла про роботу: "А тепер, про роботу. Сьогодні я стала офіційним ambassador мого улюбленого бренду #CLEAR. Бути впевненою в собі легше, коли в тебе вірять! Спасибі тобі за квіти. Ну і не тільки за квіти", - написала співачка. Шанувальники Анни не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото на її сторінці. Артистку засипають компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Гарні квіти", "Як завжди прекрасна", "Шикарний букет, ти красуня", "Неймовірна краса", "Неймовірно красива. Як же дівчині личать білі троянди, символ чистої і щирої любові. Відразу очі блищать", "Така сонячна ти, такий ніжний букет. Так рада за тебе", "Аня, вам так личать білі троянди!", "Які гарні квіти", "Вітаю, ви дуже гарна на фотографії", "Красива і щаслива", "Нова машина, шикарний букет, мабуть, новий чоловік", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, розпусна Сєдокова здивувала шанувальників новорічним фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".